Wikipedia-ságastallan:Vuođđoartihkkalat

Siidosisdoallu ii dorjo eará gielaide.
Wikipedia'as/is

Hei, Under samiske organisasjoner så er det Norsk sameråd, den ble nedlagt (d står i artikkelen), og det er vel ingen poeng å skrive noe mere om det? Kanskje man kan tilføŧe: Noereh! (den eneste samisk ungdomsorganisasjon i norge), Sámi nuorra (Samisk ungdomsorganisasjon i Sverige) , Jakt- og fiskesamerna (det partiet som er størst i det svenske sametinget) Miessi

Hei! At organisasjonen er nedlagt behøver ikke bety at vi ikke skal ha en artikkel om den, men man kan jo prioritere den ned på listen. :-) Mvh.Anne-Sophie Ofrim 19:56, 28 miessemánu 2011 (UTC)

Meta sin liste av artikler[rievdat gáldu]

På Meta er det et par lister som er mer komplette. Den viktigste er lista av 1000 sentrale artikler m:List of articles every Wikipedia should have og en mer komplett utvidet liste. Dette er mer ordinære leksikonartikler. Jeblad 21:58, 28 miessemánu 2011 (UTC)

Hei! Ja, jeg har bare begynt utfra den listen som står her Sámegiella/200 basisartikler i forbindelse med prosjektet. Er det mulig å få den listen på Meta over hit ved hjelp av en bot, tror du? Mvh.Anne-Sophie Ofrim 06:13, 29 miessemánu 2011 (UTC)
Kunne noen sette inn taksoboksen til pattedyr, kulturpersoner og statsministrene - til å begynne med? Det ville blitt finere med en slik skjematisk oppramsing. Jeg kan godt oversette malene i boksen (eller hva man kaller dem). Jeg har laget overskriften De 20 vanligste pattedyr og føyd på den ene siden jeg har laget. Skal fortsette med flere.--Moddji 11:18, 31 miessemánu 2011 (UTC)

Noereh! og Sáminuorra[rievdat gáldu]

Disse to artiklene mangler IW og jeg vet ikke hva det er. MvhAnne-Sophie Ofrim 17:43, 29 miessemánu 2011 (UTC)

Samisk språkforskning mm.[rievdat gáldu]

Jeg har skrevet to artikler om hhv Konrad Nielsen og Knut Bergsland. Jeg syns de bør telle med blant basisartiklene. Mvh --Wikikontiki 09:25, 31 miessemánu 2011 (UTC)

Ja, helt enig. Bare sett de opp på listen. Mvh.Anne-Sophie Ofrim 09:38, 31 miessemánu 2011 (UTC)

10 artikler om kjente samiske personer i samisk organisasjonsliv[rievdat gáldu]

Her må vi konsentrere oss om bestillingen - i alle fall når det gjelder honorering, og ikke prioritere lista som er her. Den betrakter jeg som en spøk! --Moddji 11:29, 31 miessemánu 2011 (UTC)

Helt ok. Jeg må stole på din vurdering. Mvh --Orland 11:35, 31 miessemánu 2011 (UTC)

Samisk kultur mm[rievdat gáldu]

Jeg mener at mange som er listet der ikke er så aktuelle å ta akkurat i denne omgang. Tror at det er mange andre som er mere aktuelle som noen samiske musikere/joikere og andre kulturpersonligheter. Eller hvor er lista starta ifra Anne-Sophie? Miessi

Hei! Ja, sier som Orland over her; stoler på din/deres vurdering; dette vet dere bedre enn meg. Mvh.Anne-Sophie Ofrim 07:55, 1 geassemánu 2011 (UTC)