Fiila:Zemgals.jpg

Siidosisdoallu ii dorjo eará gielaide.
Wikipedia'as/is

Zemgals.jpg(150 × 222 piksela (govvačuoggá), fiilasturrodat: 5 KiB, MIME-tiipa: image/jpeg)

Dát fiila lea Wikimedia Commonsis ja eará prošeavttat sáhtet geavahit dan. Dan vuolábealde leat dieđut, mat gávdnojit fiilla govvádussiiddus.

Čoahkkáigeassu

Govvádus
English: latvian president Gustavs Zemgals
Beaivemearri
Gáldu the latvian vikipedia, file lv:Attēls:Zemgals.jpg
Vuoigŋadahkki AnonyymiUnknown author

Liseansa

Public domain
Tämä teos on ilman tekijänoikeuden suojaa, koska tämä on anonyymisti tai pseudonyymisti julkaistu teos, jonka tekijää ei saatu selvitettyä 70 vuoden kuluessa julkaisuvuodesta ja jonka julkaisuvuodesta on kulunut 70 vuotta.
Tämä koskee Euroopan unionia ja muita hallinnollisia alueita, joissa tekijänoikeuden kesto anonyymeille ja pseudonyymeille teoksille on 70 vuotta ensijulkaisuvuodesta tai vähemmän.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Lataajalle: Mainitse aina kuvan ensimmäinen julkaisuajankohta ja -paikka. Varmista, että tekijä ei koskaan ilmoittanut siitä, että hän on tekijä. Jos tekijä ilmoitti siitä, että hän on teoksen tekijä, älä käytä tätä mallinetta. Lisätietoja ja vaihtoehtoisia mallineita voit katsoa ohjeesta.

Teoksen tekijänoikeus Saksassa: Saksassa ennen 1. heinäkuuta 1995 julkaistut työt ovat tekijänoikeuden alaisia kunnes tekijän kuolemasta on kulunut 70 vuotta siitäkin huolimatta, että tekijää ei tiedettäisi. Katso Aktuelle Rechtslage in Deutschlandin viimeinen pykälä.

Bildetekster

Legg til en kort forklaring på hva filen representerer
Gustavs Zemgals

Elementer som er med i denne fila

motiv girjedárogiella

mediatype girjedárogiella

image/jpeg

Fiilla historjá

Go deaddilat beaivemeari, oainnat makká fiila lei dalle.

Beaivemearri/ÁigiGovašMihtutGeavaheaddjiKommentára
dálámiessemánnu 14 b. 2010 dii. 13.50Govaš miessemánnu 14 b. 2010 dii. 13.50 vurkejuvvon veršuvnnas150 × 222 (5 KiB)Aidas{{Information |Description={{en|1=latvian president Gustavs Zemgals}} |Source=the latvian vikipedia, file Attēls:Zemgals.jpg |Author=anonymous |Date=1927 |Permission= |other_versions= }} == {{int:license}} == {{Anonymous-EU}} [[Category:Politics of

Čuovvovaš siidduin lea liŋka dán fiilai:

Fiilla vuogádatviidosaš geavaheapmi

Følgende andre wikier bruker denne filen:

Vis mer global bruk av denne filen.

Metadata